Futbal

Medzi portfólio športov, ktorým sa venujeme patrí aj futbal. Ak si futbalový nadšenec, príď si s nami zahrať tento najpopulárnejší svetový šport. Počas letnej sezóny (apríl-september) hrávame zápasy každý utorok o 17:30 na umelej tráve športového ihriska Základnej školy na Komenského ulici v Spišskej Novej Vsi a počas zimného obdobia (október-marec) každý utorok o 20:00 v Športovo-rekreačnom zariadení fitHouse na Slnečnom nábreží 1 v Spišskej Novej Vsi.
Každý rok organizujeme výročný futbalový zápas na veľkom ihrisku, ktorý má benefičný charakter. Jeho výťažok putuje jednotlivcovi alebo kolektívu, ktorý ho v rámci svojho zdravotného postihnutia alebo sociálneho znevýhodnenia potrebuje.
Na záver roka, v medzisviatkovom období, organizujeme halový futbalový turnaj pod názvom Zimný halový turnaj. Jeho úroveň rastie z roka na rok a čoraz viac sa teší obľube amatérskych futbalistov.
 
Prehľad doterajších víťazov:
2014 - Farebný tím
2015 - Javorka Spišská Nová Ves
2016 - Tím Tri Spišská Nová Ves
2017 - FK Rohals Novoveská Huta
2018 - BJ tím Bardejov
2019 - Tím Baník Spišská Nová Ves
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*Občianske združenie SPK Medveď oficiálne vzniklo až 4.7.2014, futbalové zápasy sme v našom zoskupení hrávali už  pred jeho vznikom a preto sa do ukazovateľa započítavajú aj zápasy pred týmto dátumom.